Katalog proizvoda / Kosa, koža, nokti / ASTAVAL (60 kapsula)

Kosa, koža, nokti

ASTAVAL (60 kapsula)

Zaštitite svoju kožu uz najmoćniji prirodni antioksidans!

  • Cijena: 0,00kn

ASTAVAL je dodatak prehrani koji sadrži astaksantin iz mikroalge Haematococcus Pluvialis te vitamine C i E prirodnog podrijetla. Astaksantin je snažni, prirodni antioksidans višestruko jačeg djelovanja u odnosu na druge antioksidanse.


Oksidacijska aktivnost astaksantina je oko 10 puta veća u odnosu na druge karotenoide i čak do 500 puta veća u odnosu na vitamin E! Najzastupljeniji je karotenoidni pigment pronađen u morskim ribama i školjkama - nosioc je crvene boje u npr. lososu, škampima i jastogu. 

Zbog izuzetnog antioksidacijskog djelovanja, astaksantin pruža izvrsnu zaštitu tijelu od štetnog utjecaja slobodnih radikala. To se prvenstveno očituje na zdravlju kože - astaksantin štiti kožu od štetnog djelovanja UV zračenja pa značajno smanjuje pojavu crvenila i opeklina, kao i alergija povezanih s izlaganjem suncu. Također štiti kožu od starenja i pojave bora, kao i od pojave tumora kože. Sve više studija potvrđuje snažno djelovanje astaksantina i njegovom pozitivnom djelovanju na zdravlje: štiti oči od fotoksidacije i degenerativnih promjena, snižava količinu LDL-a („loš“ kolesterol) i povećava količinu HDL-a („dobar“ kolesterol) u krvi, povećava izdržljivost kod naporne fizičke aktivnosti, pokazuje antikancerogeno djelovanje, jača imunološki sustav, povoljno djeluje na čir želuca povezan s bakterijom Helicobacter pylori, itd. Vitamini C i E su dobro poznati antioksidansi.

Jedna kapsula Astavala sadrži 100% preporučene dnevne doze (RDA) vitamina C i E, što dodatno pojačava oksidacijski učinak.


Proizvođač: Aktival
Dostupnost: Dostupno

PREPORUČA SE KOD:

    Alergija uzrokovanih sunčevim djelovanjem
  • Kod izlaganja kemikalijama i zagađenju
  • Kod izlaganja suncu (UV zračenje)
  • Kod stresa
  • Pušačima
  • Za ljepotu kože (poboljšava elastičnost, smanjuje bore i daje joj vlažnost)