Savjetovalište

MENOVAL (30 kapsula)

Nježan kao leptir, snažan poput žene!

Drevna poslovica kaže: “Ako se ne mijenjamo, ne rastemo. Ako ne rastemo, onda ustvari i ne živimo“. Period kojim završava plodnost žene, putovanje je života koje može trajati i nekoliko godina. Kako se period menopauze približava, razine spolnih hormona (estrogen i progesteron) u tijelu svake žene se smanjuju i postaju sve najpravilnije, a očituju se kao razne promjene.

Cijena

0,00 kn

Pitanja i odgovori vezani uz MENOVAL (30 kapsula)

Imam 45god., neredoviti ciklusi, valunzi i kupila sam Menoval. Da li kapsule osim valunga pomažu normalizirati i ciklus jer nije potpuno izostao?

Odgovara: Mr.sc. Ivana Ugarković, dipl.ing. - nutricionist

Drago mi je da ste zainteresirani za Aktivalov dodatak prehrani Menoval koji ublažava tegobe menopauze.

Da li bi Menoval bio kontraindiciran miomima?

Odgovara: Mr.sc. Ivana Ugarković, dipl.ing. - nutricionist

S obzirom na Vaše tegobe, svakako se u vezi uzimanja Menovala morate posavjetovati s liječnikom jer je on najbolje upućen u tijek Vaše bolesti.

Pijem Menoval vec 2 mjeseca i veoma sam zadovoljna, ali me zanima da li postoji neko vremensko ograničenje za uzimanje Menovala, tj. da li treba praviti pauze ili ga mogu konzumirati neprestano?

Odgovara: Mr.sc. Ivana Ugarković, dipl.ing. - nutricionist

Ne postoji ograničenje za uzimanje Menovala. Uzima se dok traju tegobe vezane uz menopauzu, a Vi nakon nekog vremena možete napraviti pauzu i mali pokus da vidite da li će tegobe izostati bez uzimanja Menovala.

Povratak